Ter Kokan Deri Mont Temizliği Nasıl Yapılır?


Hayvan derilerinden oluşturulan deri montlar da tıpkı insan cildi gibi havalı gözeneklere sahiptir. Hele ki gün boyu üzerimizde bulunan deri montlar zamanla ter kokmaya başlar çünkü havalı gözenekleri ile kokuyu içine çekmektedir. Ancak bu durum bir daha deri montu giyemeyeceğiniz anlamına gelmez. Firmamız ter kokan deri montlara da bir çözüm yolu üretiyor. Ancak bunun için önceden müdahale etmemeniz gerekiyor. Örneğin bazı kişiler deri montu ter kokuyor diye parfüm sıkarak ter kokusunu bastırmaya çalışıyor. Bu çok yanlış bir müdahale olur ve biz bunu hiç önermiyoruz.
Ter kokan deri montunuzu bizlere getirdiğiniz zaman öncelikle montunuzu deriye hasar vermeyecek deterjanlar ile yıkıyoruz ve bunu çok özel bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Sonrasında özel kurutma odalarımıza ve aynı zamanda havadar olan odalarımıza deri montunuzu asarak hem kurumasını hem de ter kokusunun yok olmasını sağlıyoruz. Tabii bunu yaparken deri montunuzun kesinlikle toz kapmamasını sağlıyoruz. Sonrasında kuruyan montunuza özel spreylerimizi sıkarak uzun süre ter kokmamasını sağlıyoruz.

Deri Mont Temizliğinde Yılların Tecrübesi Firmamızda
Deriden üretilen her malzeme çok özeldir hele ki deri mont çok daha özel bir yapıya sahiptir. Normal bir günlük hırkaya yaptığınız müdahaleyi deri montunuza uygulayamazsınız çünkü yukarıda bahsettiğimiz gibi deri havalı bir malzemedir ve yapılacak yanlış bir müdahale geri dönüşü olmayan hasarların ortaya çıkmasına sebebiyet verebilir. Örneğin ter kokan deri montunuza parfüm sıktığınızda, kolonya sıktığınızda ya da sabunla direkt olarak yıkadığınızda daha kötü bir koku ortaya çıkacaktır.
Deri mont ciddi manada emek isteyen ve ustalık gerektiren bir malzemedir. Bizler de tecrübeli elemanlarımız ve gerekli ekipmanlarımız ile deri montunuza gereken temizlik işlemini uyguluyoruz. Bize sonuna kadar güvenebilir ve ter kokan deri montunuzu bize vererek yerine mis gibi kokan ve tertemiz bir deri mont geri alabilirsiniz.

Deri Mont Koku Giderme Fiyatları
Deri mont koku giderme fiyatları diğer hizmetlerimizde olduğu gibi değişen bir konudur. Çünkü deri montun ebadı, deri türü gibi etkenler hizmet fiyatlarımızı etkilemektedir. Firmamıza gelerek fiyatlarımız ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.
Benzer Bloglar