Deri Mont Temizleme Fiyatları


Deri mont temizleme fiyatları çok kapsamlı bir konudur. Montun ebatlarına göre, deri türüne göre (ince deri, kalın deri) ve montun durumuna göre (az kirli-çok kirli) fiyatlarımız değişiklik göstermektedir. Genel olarak piyasada bulunan diğer firmalara göre çok daha uygun fiyatlarda hizmet sunuyoruz ve ödeyeceğiniz tutar karşılığında hakkını almış oluyorsunuz. Çünkü biz profesyonel bir şekilde uzman ekibimiz ile beraber deri montunuzu pırıl pırıl yaparak sizlere teslim ediyoruz.
Motorcu Deri Mont temizleme fiyatlarını görmek için buraya tıklayınız.
Herkesin de bildiği gibi deri mont ve diğer deri ürünler yıkanmaz. Hele ki deterjan, şampuan ve sabun gibi kimyasallar kesinlikle kullanılmaz. Çünkü bu tür malzemeler derinin ömrünü kısaltır ve aşınmasına sebep olur. Hafif lekeleri çıkarmak için nemli bezle silinebilir ve kolayca temizlenebilir.Ancak zorlu lekeler için örneğin yağ lekesi için mutlaka profesyonel hizmet almanız gerekir. Bizler de müşterilerimize özel kuru temizleme tekniklerimiz ile deri mont temizleme hizmeti sunuyoruz.

Deri Mont Kurutması Nasıl Yapılır?
Bizler deri montunuzu kuru temizleme makinalarımızda temizledikten sonra büyük kurutma odalarımıza itina ile deri montunuzu asıyoruz ve kendiliğinden kurumaya bırakıyoruz. Çünkü bir derinin yıpranmadan kuruması için en etkili yöntem kendi haline bırakmaktır. Herkesin bildiği kurutma teknikleri tamamen yanlıştır. Örneğin bazı kişiler çabuk kuruşun diye ütü buharı ile soba sıcaklığı ile ya da saç kurutma makinası ile deri montunu kurutmaya çalışır. Ancak yüksek sıcaklık deri mont için çok tehlikelidir.
Deri montun sağlıklı bir şekilde kuruyabilmesi için onu herhangi bir odaya asarak kendi kendine kurumasını beklemek gerekir. Oda sıcaklığından daha yüksek sıcaklıklar deri montun büzülmesine, renk atmasına ya da özelliğini yitirmesine yani rüzgârı içine çekmesine neden olur. Bizler Dr bu nedenle deri ürünlerimizi kurutmak için odalarımızı kullanıyoruz. Bu odalarda deri montlar kururken kesinlikle toz almıyor ve enfeksiyon kapmıyor.

Siz de Güvenle Temizletebilirsiniz
Zorlu lekeler ile başa çıkamıyorsanız ya da çok sevdiğiniz deri montunuzundan vazgeçemiyorsanız güvenle firmamızı tercih edebilirsiniz. Sizlere en iyi şekilde hizmet sunacağımızdan emin olabilir ve dilediğiniz an bize ulaşabilirsiniz.

Benzer Bloglar