Beşiktaş Kuru Temizleme


Beşiktaş kuru temizleme hizmeti, firmamız tarafından profesyonel olarak sunulmaktadır. Zaman zaman herkesin başına beklenmedik kazalar ve lekelenmeler gelebilmektedir. Bu gibi durumlara bazen evlerde leke çıkarma amacıyla yöntemler uygulanmaktadır ancak bu yöntemler çoğu zaman beklenen sonucu göstermemektedir. Bazen de lekenin iyice içe gömülmesine neden olarak durumu çözümsüzlüğe sürüklemektedir. Ayrıca bilinçsizce kullanılan bazı yöntemler, kıyafetlerin ağarmasına v e yıpranmasına da neden olmaktadır. Lekelenme durumu ile karşılaşıldığında zaman kaybetmeden yapılması gereken şey, kıyafeti kuru temizleme işlemi yapan bir işletmeye götürmektir. Bu konuda faaliyet gösteren firmamız da, lekeli kıyafetlerinizi, özenle temizleyerek ilk günkü haliyle sizlere geri vermektedir.
 

Kuru Temizlemenin Avantajları

 
Beşiktaş kuru temizleme işi ile uğraşan firmamız, tamamen müşteri memnuniyetini esas alan bir anlayışla hizmet sunmaktadır. Kuru temizlemenin sunmuş olduğu avantajları siz müşterileri ile buluşturmak için yoğun çaba göstermektedir. Kuru temizleme yönteminin sunmuş olduğu avantajlardan bazıları şunlardır:
 
  • Kuru temizleme yöntemi, kıyafetlerde bulunan yağ lekelerini ve diğer katı lekeleri, deterjan ve suyun çözemeyeceği kadar etkili bir biçimde çözmekte ve kıyafeti en küçük gözeneklerine kadar temizlemektedir.
  • Astarlı kıyafetlerin normal çamaşır makinelerinde yıkanması risklidir, bazen deformasyona uğrayabilirler. Oysa kuru temizleme yöntemi ile bu kıyafetler rahatlıkla yıkanabilmektedir.
  • Kuru temizleme hizmeti ile birlikte press ütüleme hizmeti de sunulmaktadır. Bu da kıyafetlerinizin ilk gün olduğu gibi düzgün görünmesine olanak sağlamaktadır.

Kuru Temizleme Nasıl Yapılır?

 
Beşiktaş kuru temizleme işlemi, kıyafetlerin müşteriden teslim alınmasından sonra başlamaktadır. Öncelikle gelen kıyafetler türlerine göre sınıflandırılır. Farklı türden olan kıyafetler ayrıştırılır. Ayrıştırılan kıyafetler, özel leke kabinlerinde leke incelemesinden geçirilir. Burada çamaşırlarda leke olup olmadığı; eğer varsa hangi tür leke olduğu tespit edilir. Leke varsa, uygun leke çıkarma yöntemi belirlenir ve kıyafete uygulanır. Yıkama işlemine geçilmeden önce, kıyafetin cepleri kontrol edilir. Özellikle ceplerde olabilecek mürekkepli kalem gibi ürünler, yıkama sırasında çözünerek bütün makinedeki çamaşırların geri dönülmez biçimde lekelenmesine yol açabilmektedir. Bu aşamadan sonra ise kıyafetler çamaşır makinelerine doldurulur ve kuru temizleme solüsyonu ile birlikte yıkama işlemi başlar.  
 
Benzer Bloglar