Bağcılar Kuru Temizleme


Bağcılar kuru temizleme hizmeti sunan firmamız, uzun yılların getirmiş olduğu deneyimler sayesinde, kuru temizleme yaptırmak isteyen müşterilerine memnuniyet duyacakları hizmetler sağlamaktadır. Kuru temizleme, esasında çoğu kişi tarafından gerçekten kuru olarak yapıldığı düşünülen bir uygulamadır. Esasında ise durum böyle değildir. Bu adlandırmanın yapılması, yıkama işleminin yapılması sırasında su yerine değişik solüsyonların kullanılıyor olmasıdır. Normal sulu yıkama ile karıştırılmaması için bu şekilde adlandırılmaktadır. Kuru temizleme işlemi de hemen hemen sulu temizleme ile aynı yöntemler kullanılarak yapılmaktadır. Ancak sadece kullanılan solüsyon açısından farklılık bulunmaktadır.
 

Leke Çıkarıcı Uygulama

 
Bağcılar kuru temizleme işi yapan firmamız, gelen kıyafetleri önce lekeli olup olmamasına göre ayrıştırmaktadır. Lekeli olan çamaşırlar, yıkama işlemi başlamadan önce özel bir leke çıkarma yönteminden geçirilmektedir. Bu sayede kıyafetler üzerinde yer alan lekeler çözünmekte ve yıkama sonucunda da tamamen ortadan kalkmaktadır. Leke çıkarmak için evde uygulanan ya da bilinen klasik yöntemlerin çoğundan daha etkili olan bu yöntem sayesinde, kıyafetlerde yer alan lekeler yüzde yüze varan oranlarda çıkarılabilmektedir. Kuru temizleme işinin rastgele yapılabilecek bir iş olmadığının bilinciyle hareket eden firmamız, kıyafetlerinizin sizler için değerli olduğunu bilerek, buna göre muamele etmektedir. Siz de firmamızın hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız Bağcılar’da bulunan iş yerimizi ziyaret edebilir ya da telefon ile görüşme sağlayabilirsiniz.
 

Kuru Temizleme Ne Kadar Sürer?

 
Bağcılar kuru temizleme hizmetini siz değerli müşterilerine sunan firmamızda, kuru temizleme yöntemi uygulaması genel olarak 10 ila 30 dakika arasında sürmektedir. Ancak işlerin yoğunluğuna bağlı olarak kıyafetinizin yıkanması birkaç günü bulabilmektedir. Kuru temizleme esnasında kullanılan makineler, çalışma mantığı olarak normal çamaşır makineleri ile aynı mantığa sahiptir. Ancak bu makineler hem yıkama hem de kurutma işlevini bir arada yerine getirmektedir. Yıkama işlemini yaparken deterjan ve su yerine kullandığı petrol bazlı solüsyonlar, kuru temizleme ile normal yıkamanın arasındaki farkı meydana getirmektedir. Firmamız haftanın her gününde, kuru temizleme hizmeti vermektedir. Ayrıca kıyafetlerinizde yer alan lekelerin çıkmaması durumunda, ücretsiz olarak yeniden kuru temizleme yapılmaktadır.
Benzer Bloglar