Kaliteli Motorcu Deri Mont Nasıl Anlaşılır?


Motorcu montları sizleri soğuk rüzgârlı ve yağmurlu havalardan korumasının yanı sıra dışarıdan gelecek darbelerden de koruması gerekiyor. Bu nedenle motorcu deri montu alırken dikkat etmeniz gereken bazı önemli, noktalar bulunmaktadır. Motorcu montları arasında en üstün kaliteye sahip olanlar deri kumaş malzemeden yapılmış olanlarıdır. Ancak piyasada o kadar deri malzemeden yapılmış mont var ki hangisini daha kaliteli olduğunu anlamakta imkansızdır. Bunun için aşağıdaki detaylara dikkat ederek üstün kaliteye sahip olan motorcu deri montları satın alabilirsiniz.

Motorcu Deri Montu Seçimi Nasıl Olmalı?
Motosiklet tutkunları için çok önemli bir giysi olan motorcu deri montların kalitesini ve özelliklerini güvenlik önlemlerini kontrol etmek için kaliteli bir deri mont seçebilmenin püf noktalarını bilmek gerekir. Unutmayın motorcu deri montları sadece sizi soğuk havadan rüzgârdan ya da yağmurdan korumak için kullanılmaz. Aynı zamanda olası kazalarda sizi dışarıdan gelecek darbe ve yaralanmalara da karşı korumak için gerekli güvenlik önlemlerine de sahip olması gerekmektedir. Bunun için motorcu deri montları sırt ve göğüs bölgesinde koruyucuların olması gerekmektedir. Bunu yanı sıra montun markası her ne olursa olsun satın alırken mutlak dirsek, göğüs, omuz ve sırt bölgelerinde bulunan korumaların CE onaylı yani Avrupa standartlarına uygun sağlığa zararlı olmayan maddelere sahip olmasına dikkat ediniz. En iyi ve kaliteli motorcu deri montların sırtında yumuşak veya sert koruma malzeme bulunmaktadır.

Sürtünmeye Karşı Dirençli Olmalıdır
Profesyonel motor yarışçıları ve motor tutkunlarını büyük bir keyifle kullanmakta olduğu motorcu deri montları gerek şıklığı gerek güvenlik açısından gerekse de rahatlık açısından son derece işlevsel dış giyim ürünleridir. Bu nedenle bu giyim parçalarını satın alırken tercih edeceğiniz modelin üretiminde kullanılan deri kumaşın sürtünmeye ve aşınmaya karşı dirençli olması gerekmektedir her tarza ve yaşa hitap eden motorcu deri montları hava alabilir yapıya sahip olması da kalitesi açısından son derecek önemlidir. Ayrıca motorcu deri montu satın alırken mevsimine göre kumaşlardan üretilmiş olmaları gerekmektedir. Yazlık deri montların fileli ya da perforeli olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Deri motorcu deri montlarınızı evde kendinizi çamaşır makinesinde yıkayamayacağınız için kur temizleme işlemleri için kurumsal firmamızdan hizmet alabilirsiniz.
Benzer Bloglar