Zeytinburnu Kuru Temizleme


Zeytinburnu Kuru Temizleme, sektörde uzun yıllar hizmet veren deneyimli firmalar arasındadır. Kuru temizleme, suyla yapılan temizliğe nazaran çok daha etkili olacaktır. Kuru temizlemede, yüksek ısı ve buhar gücü ile temizlik söz konusudur. Buhar ile yapılan temizliklerde ev eşyalarının ve kıyafetlerin hasar görmesi söz konusu olmayacaktır. Kuru temizlemede etkili temizlik yöntemleri bulunmaktadır. Firmamız, kuru temizleme hizmetini son sitem makinelerle verecektir. Zeytinburnu ve civarında hizmet veren kuruluşumuz, talep halinde başka semt ve ilçelere de hizmet sunacaktır. Kuru temizleme firmamız, geniş bir alana kurulu olup, eşyaların kurutma sonrası teslimi firmamız tarafından yapılacaktır. Ev tekstil ürünleri ve kıyafetlerin karışması gibi durumlar firmamız için söz konusu olmayacaktır. Dikkatli ve titiz çalışmalarımız, tercih sebebidir.

Kuru Temizlemede Dikkat Edilecek Hususlar

Zeytinburnu Kuru Temizleme, kuru temizlemede bazı hususlara son derece dikkat etmektedir. Bu hususların başında, uygun ısı ile kıyafetlerin temizlenmesi gelecektir. Kişisel eşyaların ve giysilerin karışmasını önlemek için her türlü tedbir alınmaktadır. Kurutma alanları geniş olan firmamızda en son teknoloji kullanılmaktadır. Kıyafetlerin üzerinde bulunan bazı aksesuarlar yıkama esnasında takılıp, kıyafetleri zedeleyebilecektir. Bu olumsuz durumlar için, aksesuarların çıkarılması ve ondan sonra kuru temizleme hizmetinin verilmesi gerekecektir. Firmamız, bu konuda son derece dikkatli yaklaşımlar sergilemektedir. Kuru temizleme sonrasında da bu aksesuarlar tekrar yerine dikilecektir. Güvenilir ve kaliteli kuru temizleme için firmamızın hizmetlerinden yararlanılması önerilmektedir.

Müşteri Odaklı Hizmet Anlayışı

Zeytinburnu Kuru Temizleme, müşteri odaklı hizmet anlayışı veren firmalar arasındadır. Kurumsal hizmet anlayışına sahip olan kuruluşumuz, güler yüzlü hizmet sunacaktır. Kuru temizlemede kullanılan temizlik malzemelerimiz, Sağlık Bakanlığı’ndan onay almış olan sağlıklı ve güvenilir ürünlerdir. Kıyafetlerin derinlemesine temizliği yapılırken, sağlık ta önem verilen hususlar arasındadır. Ev eşyaları arasında kuru temizlemeye bırakılması gereken eşyaların başında ev tekstil ürünleri gelecektir. Nevresim takımları, battaniye, yastık ve yorganların periyodik olarak derinlemesine temizlenmesi önerilmektedir. Evlerde kişisel imkanlarla yapılacak temizlikler yetersiz kalacaktır. Bakteri ve virüs oluşumları için önerilen, kuru temizleme hizmetidir. Güvenilir ve sağlıklı temizlik hizmeti için firmamızdan yardım alınması önerilmektedir.

Benzer Bloglar