Beykoz Kuru Temizleme


Beykoz kuru temizleme hizmeti, giysilerinizin zarar görmeden temizlenmesi ve hijyeninin sağlanması için yapılır. Her kıyafet evde yıkamaya uygun değildir. Sıradan deterjanlarla ve suyla yıkandığında, daha ilk yıkamada formunu kaybedebilir ve bozulmaya uğrayabilir. Oysaki kuru temizlemenin giysiler üzerinde yıpratıcı bir etkisi yoktur.
 
Kuru temizlemenin hayatımıza girmesi bir hayli eski yıllara dayanır. Ancak ilk yapılan kuru temizlemede kullanılan ürünler ile şimdiki ürünler arasında çok fark vardır. Günümüzde kullanılan kuru temizleme ürünlerinde asla insan sağlığına zarar verecek bir madde yoktur. Tekrarlayan kullanımlara uygundur ve giysilerinize asla zarar vermez.
 

Beykoz Kuru Temizleme Neden Yapılır?

 
Beykoz kuru temizleme hizmeti ile farklı türdeki kıyafetlerin temizlenmesi ve lekelerinin çıkarılması işlemleri gerçekleştirilir. Bazı kıyafetler hassas bir yapıya sahiptir. Su ve deterjanla temas ettiğinde tüylenebilir, formunu kaybedebilir ya da keçeleşme dediğimiz sertleşme durumu ortaya çıkabilir. Yüksek maliyetler ödenerek alınan giysilerde, daha ilk yıkamada böyle bir deformasyon olması can sıkıcı bir durumdur.
 
Kuru temizleme yapılırken kullanılan çözeltiler bu iş için özel olarak üretilmiştir. Su kullanılmasına gerek kalmadan kıyafetlerin temizliğini sağlar. Tabii yalnızca çözeltilerle değil büyük kuru temizleme makinelerinden faydalanılır. Birçok farklı kıyafet türüne uygun kuru temizleme ürünü vardır.
 

Beykoz Kuru Temizleme Kullanım Alanı

 
Beykoz kuru temizleme yapılırken, kıyafetlerin etiketleri incelenerek içeriğine bakılır. Yünlü, pamuklu ya da naylon içerikli kıyafetlerde farklı metotların uygulanması gerekebilir. Profesyonel kuru temizleme hizmeti veren firmamız, her tür kıyafetinizin temizlenme işlemlerini titizlikle gerçekleştirmektedir. Hassas kıyafetlerde özellikle kuru temizleme tercih edilmeli asla çamaşır makinesinde ya da elde yıkama yapılmamalıdır.
 
Kuru temizlemenin özelliği, ne kadar sık yapılırsa kıyafetlerin yeni görünümünü o kadar uzun süre korumasıdır. Normal yıkamanın aksi yönde bir özelliktir. Yani kıyafetlerinizi sık sık kuru temizlemeye verdiğinizde kıyafetleriniz daha uzun ömürlü olur.
 
Kaşe kabanlar, montlar, yünlü kıyafetler, kazaklar, takım elbiseler gibi birçok farklı kıyafetin evde yıkanması uygun değildir. Firmamız kuru temizleme alanında profesyonel hizmet verir ve kıyafetlerinizin en doğru şekilde temizlenmesini sağlar. Verdiğimiz kuru temizleme hizmetinde müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutarız.
 
Benzer Bloglar