Bakırköy Kuru Temizleme


Bakırköy kuru temizleme ismi ile aynı olan kuru olarak yapılan bir işlem değildir. Yapılan bu işlemin adına kuru denilmesinin sebebi ise işlem esnasında kullanılan sıvıların neredeyse hiç su içermemesinden kaynaklanır. İş gereği bir bankacı ya da avukatsanız takım elbise ya da evde yıkanması güç olan kıyafetlerimizi çoğunlukla kuru temizlemeciye emanet ederiz. Hijyenik anlamda son derece titiz ve profesyonel ekibimiz ile sizlere memnun kalacağınız bir hizmet sunmaktayız. Çıkmayan inatçı lekelere karşı savaşı biz veriyoruz. Sorunlarınıza firma olarak çözüm getiriyoruz. Temizleme işleminin yanında kolalama ve ütüleme işlerini de üstleniyoruz. Daha fazla bilgi almak için firmamızla iletişime kolayca geçebilirsiniz.
 

Kuru Temizleme İşlemi Nasıl Yapılır?

 
Diğer yöntemlere göre Bakırköy kuru temizleme firması olarak son zamanlarda ıslak temizlikten daha çok kuru yapılan temizleme tercih edilmektedir. Bu yöntemin avantajı leke ya da kirlerden arınırken kıyafetlerin mevcut formlarını muhafaza eder. Özellikle ipekli ya da yünlü giysilerinizin deforme olması zarar görmesi engellenir. Yıkama, durulama ve soğutma işlemlerinden sırası ile geçen kıyafetleriniz kısa sürede ilk günkü görüntülerine ulaşır. Bu aşamada kıyafetleriniz ıslak temizleme yöntemi ile değil tamamen kuru işlemlerden geçerek ilk günkü halini alır. En narin kıyafetleriniz dahi ilk günkü görüntüsünü alır. Bu sayede gönül rahatlığı ile kıyafetlerinizi giyebilir firma olarak bizden düzenli şekilde hizmet alabilirsiniz.
 

Kuru Temizleme Avantajları Nelerdir?

 
Bakırköy kuru temizleme ile yıpranmış kıyafetleriniz hiçbir şekilde zarar görmeden hijyenikliğine kavuşur. Zaman içerisinde kalıcılığı artan kirlerin temizliğini klasikleşmiş yöntemlerin dışına çıkarak kumaşı yıpratmadan temizlik işlemi tamamlanır. Doğal elyaflar ya da sentetik elyaflar söz konusu olduğunda sarkma ya da deforme olma çekme gibi risklere karşı koyarak bu tip sorunların üstesinden geliriz. Geleneksel temizleme yöntemleri kumaşı yıpratır. Kumaşta incelmeler meydana gelebilir. Renginde değişmeler meydana gelebilir. Sizin için önemli ve değerli olan kıyafetlerinizi bize emanet edebilirsiniz. Biz bunların hem temizlik işlemini hem de ütü işlemini yaparak sizlere memnun kalacağınız bir hizmet sunuyoruz daha fazla bilgi almak için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.
 
Benzer Bloglar