Profesyonel Motorcu Deri Mont Bakım ve Temizlik Hizmeti


Severek kullandığımız deri montların bakımı ve temizliği de son derece önemlidir. Hele ki bir hayli yüksek fiyatlar ile alınan deri montlar kullanım esnasında kirlendiğinde ya da hasar gördüğünde büyük bir can sıkıntısına sebep oluyor. Deri mont bakımı yapmak aslında zannedilenden daha basit hatta bu toz toprak içinde kalan motorcu deri mont bile olsa. Vakit kaybetmemek için ya da çaba sarf etmemek için işi bilene bırakmak daha mantıklı tabi ki ve bizler de size profesyonel bir şekilde deri mont bakım ve temizliği yapmak için buradayız.
Profesyonellik her zaman daha etkili olsa da evde kendi başınıza da kısa vadeli olarak deri montlarınızın bakımını yapabilirsiniz. Bunun için öncelikle deri montunuzu havasız bırakmamanız gerekiyor. Her mevsim olduğu gibi kış ayı bitiminde de giymeyeceğiniz kıyafetlerinizi kapalı ortamlara yani yatak altı ya da koltuk altlarına kaldırırsınız fakat deri montunuza aynı muameleyi uygulamayın. Çünkü kapalı ortamlara deri montlar başta olmak üzere tüm deri ürünlere ciddi hasarlar verir.

Kimyasal Malzeme Kullanmayın
Bizler profesyonel bir şekilde deri mont bakım ve temizliği hizmeti sunarken kesinlikle kimyasal içerikli madde kullanmıyoruz. Çünkü deterjanlar yani kimyasallar deri malzemelerde aşınmaya sebebiyet verir. Bunun yerine nemli bir bez ile deri montlarınızı temizleyebilirsiniz. Eğer çok zorlu bir leke ise yani nemli bezle çıkmayacak bir lekeyse firmamızdan kuru temizleme yani profesyonel deri mont bakım ve temizlik hizmeti alabilirsiniz.
Yıkamasına yani temizlenmesine önem verdiğiniz kadar kurutmasına da önem vermeniz gerekiyor. Kesinlikle soba başına, kalorifer peteğinin üzerine ya da saç kurutma makinasının sıcaklığı ile kurutmaya kalkmayın. Çünkü bir deri montun sağlıklı bir şekilde kuruyabilmesi için yapabileceğiniz en iyi şey deri montunuzu bir odada kendi kendine kurumaya bırakmaktır. Bizler de profesyonel temizlik hizmeti verirken kurutma odalarımızda deri montlarınızın kurumasını sağlıyoruz.

Profesyonel Deri Mont Temizlik Hizmeti
Firmamızda profesyonel bir şekilde deri mont bakımı ve temizliği yapılmaktadır. Sizler de firmamızdan bu hizmeti almak istiyorsanız bizi arayabilirsiniz.
Benzer Bloglar