Motorcu Deri Mont Onarım Hizmeti


Çok kıymet verdiğiniz deri montunuz yıprandı diye ya da delindi, yırtıldı diye üzülmenize gerek yok, çünkü bizler motorcu deri mont onarım hizmeti sunarak sizlere yeni almış gibi montunuzu iade ediyoruz. Yıllardır süregelen tecrübemiz sayesinde bize tamir etmemiz için gönderdiğiniz montlarınızı sizlere sapasağlam bir şekilde teslim ediyoruz. Deri mont üzerinde yapılacak tamir işlemleri mont üzerinde meydana gelen hasara göre farklılık gösterir. Kullanımdan kaynaklı ya da şahsi olarak verilen zararlardan kaynaklı olarak deri montta ortaya çıkan hasar bir an önce onarılmalıdır.
Örnek vermek gerekirse deri mont üzerinde bulunan deriler zamanla aşınmaya bağlı olarak soyulabilir, katlamadan kaynaklı olarak mont üzerinde kat izleri çıkabilir ya da renginde açılma meydana gelebilir. Bizler de bu durumlarda montunuzu çöpe atmak zorunda kalmayın diye elimizden gelen onarım hizmetini sizlere sunuyoruz. Deri çok özel bir kumaş olduğu için büyük bir tecrübe ve ustalık ister ve bizler de uzun zamandır bu sektörün içinde bulunduğumuz için sizlere en iyi şekilde hizmet sunuyoruz.

Deri Mont ile İlgili Sunduğumuz Hizmetler
Firmamız tarafından deri mont ile ilgili verdiğimiz hizmetler arasında parça değişimi ve beden değişimi ilk sıralarda yer alıyor. Deri ceketinizde meydana gelen yıpranma, aşınma ve delinme gibi hasarları yok etmek için renk uyumu ve kumaşın orijinalliğine dikkat ederek hasarlı bölgeyi yeni bir kumaş ile değiştiriyoruz. Bu işlemi yaparken aynı renk ip kullanmaya, deri renginin aynı olmasına ve derinin orijinal olmasına özen gösteriyoruz.
Deri montlarda beden değişimi yaparken de beden ölçülerinizi doğru bir şekilde alarak deri ceketin üzerinize oturacağı şekilde bir daraltma yapıyoruz. Üzerinize büyük gelen bir deri montunuz varsa omuz kısımlarını, bel kısmını ya da göğüs kısmını rahatlıkla firmamıza daralttırabilirsiniz. Bununla birlikte beden küçültme işlemini de güvenli bir şekilde yapıyoruz. Örneğin boydan uzun gelen bir deri montunuz varsa rahatlıkla bize küçültebilirsiniz.

Deri Mont Onarım Ücretleri
Deri mont onarım ücretleri verilen işleme göre farklılık gösterir. Sizler de firmamızdan güvenli hizmet almak istiyorsanız bizi arayabilirsiniz.
Benzer Bloglar