Avcılar Kuru Temizleme


Avcılar kuru temizleme genellikle çay,  ter lekesi,  yemek lekeleri vs birçok lekeleri çıkarmak için kuru temizlemenin hayatımızda  büyük faydası  vardır. Manto,  pardösü,  ceket,  takım elbise, abiye,  gelinlik  gibi bu tür kıyafetler çoğunlukla yıkama,  sıkma,  kurutma gibi işlemler göreceği için özel İşlem gerektiren kıyafetlerdir. Adı üstünde kuru temizleme yani nerdeyse hiç su gerektirmeyen sıvılarla yapılıyor. Kuru temizleme işlemi ıslak temizlemeyle zarar görmüş kumaş dokularını uzun ömürlü kullanılması için sağlar. Sık sık kuru temizleme yapılan kıyafetlerde zamanla kirleri ve pisliği çıkararak yeni alınmış bir kıyafetlere dönebiliyor. Lekelenen kıyafetinizi hemen müdahale etmeden kuru temizlemeye gönderiniz internetten bulduğunuz tavsiyelerle sakın kıyafetinize herhangi bir şey uygulamayınız. 
 

Kuru Temizleme Nasıl Olur? 

 
Avcılar kuru temizleme kıyafetlerinizin temizlenmesinin en etkili çözüm noktasıdır. Kuru temizlemede çalışanlar her eğitimi almaktalar,  tecrübeleriyle işe alınırlar.  Bazı kişiler sık sık temizlenen kıyafetlerin iyi olmadığını söylüyorlar,  pek de öyle değildir sık temizlenen kıyafetler zarar görmez. Aksine elyaf aşınmasına neden olan  pisliği temizler ve kıyafetin ömrünü uzatır. Genellikle bu kir temizlenmezse kıyafette kalırsa  zamanla kıyafeti giyilmez hâle getirebilir. Bu yüzden temizlemeden kaçınmayınız olduğunca temizlemeye gönderiniz. Herhangi bir markete gidip ne gerek var her leke çıkarıcı ürünleri almaya kalkıyorsunuz maddi açıdan da zarara girmeyiniz,  kuru temizlemeye bırakınız. Sararan veya kararan en zor lekelerdir genellikle ne kadar uğraşsalar da kısmen çıkarabilirler. 
 

Kuru Temizlemenin Avantajları

 
Avcılar kuru temizleme çoğu gelinliklerin ve çoğu kıyafetlerin korunmasını sağlar. Bir giysinin yıllarca uzun ömürlü olmasına yardım eder. Kuru temizleme gönderilen kıyafetler deforme olmaz çekmez ve rengi solmaz bu yüzden çoğu kişiler kuru temizlemeyi tercih ediyor. Astarlı kıyafetlerde genellikle makinede yıkanması risklidir makina da deforme olabiliyor. Kravat,  elbise,  gömlek,  takım elbise gibi kıyafetlerinizin daha da şık daha güzel görünmesini isteyebilirsiniz bu yüzden iyi bir kuru temizleme bunu gerçekleştirecek donanıma sahiptir. Kuru temizleme firmasından çamaşır yıkatmak içinde faydalanabilirsiniz. Kıyafetinizde kuru temizleme işareti bulunuyorsa sakın makineye veya elde yıkamayınız. Bu kıyafetler kesinlikle kuru temizlenmeye gönderilmesi gereklidir. Kuru temizleme firmamızdan hizmet alabilirsiniz. 
 
Benzer Bloglar