Arnavutköy Kuru Temizleme


Arnavutköy kuru temizleme,  deyince akla hemen yıkanmadan yapılan bir uygulama gelir fakat durum çok daha farklıdır. Uygulama sırasında su kullanılmaz ama başka çözücü, kimyasal ve temizlik malzemeleri ile yıkama işlemi gerçekleştirilir. Evdeki su ve sabunla yıkama işlemlerden ayırt etmek için "Kuru Temizleme" olarak isimlendirilmiştir. Kuru temizleme, evde baş edilemeyen leke ve kirleri çıkarmak  için yapılan özel işlemlerin genel adıdır.
 

Arnavutköy  Temizleme İşlemi Nasıl Yapılır?

 
Arnavutköy kuru temizleme makinaları evde kullandığımız makinelerden çok  daha farklıdır. Bu makineler hem kurutma, hem de yıkama özelliklerini aynı anda barındırır. Teknolojinin gelişmesi ile yeni ve modern makina türleri ortaya çıkmıştır. Kendini bu alanda geliştiren birçok firma mevcuttur.
 
Kuru temizleme işlemi yapılmadan önce temizlenecek ürünler yapısına, rengine, kumaş türü ve özelliklerine göre ayrılır. Aynı özellikte olanlar ve aynı renk grupları aynı yere alınıp, önce kontrol işlemi yapılır. Leke tespiti edilir daha sonra temizleme işlemine başlanır. Ağır lekeli olan kıyafetler için ayrıca bir leke giderici uygulanır. Bu ayrılan kıyafetler makineye alınıp temizlenmeleri sağlanır daha sonra tekrar son kontrol yapılıp, ütülendikten sonra müşteriye teslim edilmek için paketlenir. Kuru temizleme süresi, işlemi yapılacak ürünün yapısına ve üründeki lekenin miktarına göre değişir. Genel olarak 25-ile 2 saat arası bir zaman diliminde işlem tamamlanır.
 

Arnavutköy Kuru Temizleme Neden Tercih Edilmelidir?

 
Arnavutköy kuru temizleme, Hem zaman tasarrufu, hem de model ve renklerinin bozulmaması için tercih edilmelidir. Günümüzde artık her şey çok pratik ve kolaydır. Bu kolaylıklardan biri de kuru temizlemedir. Bazen evde çıkaramadığımız, evdeki makinelerin lekeler karşısında eksik kaldığı durumlarda kuru temizleme yöntemine başvurulur. Aynı zamanda çalışan ve vakti olmayanlar için bir kurtarıcı niteliğindedir. Zamandan tasarruf etmek, kıyafet köstüm takım vb gibi kıyafetlerin kalitesinin korunması için kuru temizleme yapılır.
 
Arnavutköy kuru temizleme yapılan firmanın müşteri memnuniyetine önem vermesine, işinde başarılı olmasına ve bu sektöre hâkim olup olmadığına bakmak gerekir. Bu tarz kuru temizleme firmaları tercih edilmelidir. Her türlü donanımıyla firmamız her türlü ihtiyacınıza hizmet vermektedir.
 
Benzer Bloglar