Zeytinburnu Kostüm Kiralama


Zeytinburnu Kostüm Kiralama olarak sizlere hayal ettiğiniz kahramanı olmanıza olanak sağlıyoruz. Burada bir Kızılderili de olabiliyorsunuz pamuk prenses de istediğiniz konsepte hayalinizi gerçekleştiriyoruz. Ayrıca biz bu süreçte sizi yalnız bırakmıyoruz. İşimiz bir yönden konsept danışmanlığı olarak da adlandırılabilir. Hayal ettiğiniz kostümlerin öncelikle çizimlerini yapıyoruz daha sonra atölyede dikimine geçiyoruz. Burada kostüm satın alabileceğiniz gibi kostüm de  kiralayabiliyorsunuz. Siz değerli müşterilerimizin arzu ve isteğine göre değişiyor. Ayrıca vücut ölçülerinizi alarak sizlerin vücut tipine uygun şekilde kostümleri dikiyoruz. Kostümlerinizi hayal ettiğiniz detaylara göre şekillendiriyoruz. Kostümlerinizin kumaşından rengine ve desenine kadar her türlü detayı siz değerli müşterilerimiz için dikkatli bir şekilde çalışıyoruz.
 

Kişiye Özel Hizmet Veriliyor

 
Zeytinburnu Kostüm Kiralama ile kendinizi özel hissedeceğiniz bir hizmet alacaksınız. Sizin arzu ettiğiniz kriterlerinizi göz önünde bulundurarak konsepti hazırlıyoruz. Kostümlere yönelik merak hiç bitmiyor. Çocuklara ve yetişkinlere hizmet vermekten keyif duyuyoruz. Kostümlü doğum günü partileri ya da evlilik yıldönümlerinde sizlere özel tasarımlar çalıştık. Kostümlerinizin sıfırdan bedeninize uygun şekilde dikilmesi için öncellikle beden ölçünüzün alınmasını istiyoruz. Sonrasında tasarım ve dikim aşamasına geçiliyor. 1 yaşından itibaren aslında herkes hedef kitlemizdir. Çocuklar için çizgi film kahramanları kostümleri genellikle trend oluyor. Yetişkinler için ise diziler ya da 70-80li yıllardaki konseptlerde yapılabiliyor. Her yıl güncellenen konseptlere uygun çalışıyoruz.
 

Herkes Güzel ve Ayrıcalıklı Olmak İstiyor

 
Zeytinburnu Kostüm Kiralama olarak müşterilerimizin kriterlerini göz önünde bulunduruyoruz. Müşterilerimizin kriteri güzel ve ayrıcalıklı olmaktır. Bizde onların ayrıcalıklı olması için çalışıyor yaptığımız işten keyif alıyoruz. Müşterilerimizi konsept konusunda ağırlıklı olarak biz yönlendiriyoruz. Bu süreçte her daim yanlarında olarak onları yalnız bırakmıyoruz. Siz değerli müşterilerimizin hayalini gerçekleştirmek bizlere ayrıca keyif veriyor. Bu heyecanlı süreçte sizlerin yanında olmak bizleri mutlu ediyor. Özel günlerinizin için siz hayal edin biz hayata geçirelim. Siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini öncelikli olarak öncelikli tutuyoruz. Sizlere bu memnuniyeti sağlamak için hiçbir detayı atlamadan her detayı dikkatli ve özenli bir şekilde çalışarak siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.
 
Benzer Bloglar