Kayseri Kostüm Kiralama


Kayseri Kostüm kiralama olarak sizlerin kostüm ihtiyacını karşılamaktan zevk duyuyoruz. Çocukluğunuzdan bu yana en sevdiğiniz çizgi film karakterlerini hayalinizi sizlere gerçekleştiriyoruz. Siz hayal edin biz yapalım. Çünkü burada hayal ettiğiniz her şey adım adım gerçekleşiyor. İlk olarak hayal ettiğiniz kahramanın çizimini yapıyor daha sonra atölyede dikim işlemine geçiyoruz. Burada kostüm satın alabileceğiniz gibi kostüm de kiralayabiliyorsunuz. Bize gelen müşterilerimizin hayal ettikleri kostümlerin kumaşından rengine ve modeline kadar bütün detaylarını en ince ayrıntısına kadar her detayı birlikte şekillendiriyoruz. Yaptığımız işi aslında bir nevi konsept danışmanlığı olarak görebilirsiniz. Sizi hayalinize yaklaştıracak her adımda yanınızdayız. Sizlerin memnuniyeti bizim için önceliklidir.
 

Kişiye Özel Hizmet Veriyoruz

 
Kayseri Kostüm Kiralama sayesinde kostümlere olan merak gideriliyor ayrıca çok daha canlı kalıyor. İnsanların hayallerindeki çizgi film karakterlerinde vücut bulmaları hem onları hem de bizleri çok mutlu ediyor. Bu heyecanlı sürecin meyvesini yemek gerçekten çok memnuniyet vericidir. Kostümlü partiler için özel tasarımlar yaptık. Doğum günü ve özel evlilik yıldönümleri için tasarımlar yaptık. Eğer kostümünüzün sıfırdan bedeninize uygun olarak tasarlanmasını istiyorsanız ilk iş olarak vücut ölçünüz alınıyor. Sonrasında dikim ve tasarlama işini yapıyoruz. 1 yaşından itibaren herkes hedef kitlemizdir. Çizgi film kahramanlarından arzu ettiğiniz kahramanı gerçeğe çeviriyoruz. Siz isteyin biz yapalım. İstediğiniz hayal ettiğiniz kahramanı hayata geçirelim. 
 

Herkes Güzel ve Ayrıcalıklı Olmak İstiyor

 
Kayseri Kostüm Kiralama olarak sizleri özel ve ayrıcalıklı hissettiriyoruz. Kostüm satın almaktan daha çok kostüm kiralamaya talep genellikle fazladır. Gelen müşterilerimizin çoğunluğu ayrıcalıklı olmak istiyor. Bizde bu kriterlerini dikkate alarak onlara arzu ettikleri ayrıcalığı yaşatıyoruz. Müşterilerimizin arzu ettiği kostümleri tasarlamak ve onların mutlu olmasını sağlamak bu işin en keyif verici yanıdır. Bu süreçte müşterilerimizi yalnız bırakmıyor konsept konusunda yönlendirmeler yapıyoruz. Konseptler her sene düzenli olarak güncelleniyor. İlgi alaka o sene neyin üstündeyse o ağırlıkta konseptler tasarlıyoruz. 70 ve 80li yılların ya da muhteşem yüzyıl konseptinde kostümler tasarladık. Sizde kostüm kiralamak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.
 
Benzer Bloglar