Güngören Kostüm Kiralama


Güngören kostüm kiralama olarak siz hayal edin biz gerçekleştirelim. İçeriye girer girmez kendinizi hayal masallar diyarında hissedebilirsiniz. Fakat biz sizlere adeta hayallerinizi yaşatıyoruz. Siz değerli müşterimizin hayal ettiği kahramanın öncelikle çizimini yapıyor daha sonra atölyede dikim aşamasına geçiyoruz. Yaptığımız iş bir nevi konsept danışmanlığı olarak da isimlendirilebilir. Çünkü bu süreçte daima sizinle fikir alışverişi yaparak sizleri yalnız bırakmıyoruz. Çocukluğunuzdan bu yana hayal ettiğiniz bütün karakterler buraya geldiğinizde dört bir etrafınızı sarıyor. Burada bir Kızılderili de olabilirsiniz pamuk prenses de bu sizin arzunuza kalmış. Hangisinde kendinizi görmek istiyorsanız biz hayalinizi gerçekleştiriyoruz siz hayal edin biz gerçekleştirelim değerli müşterilerimiz. 
 

Kişiye Özel Hizmet

 
Güngören kostüm kiralama ile hepiniz ayrıcalıklı olduğunuzu hissedeceksiniz. Kişiye özel verdiğimiz bu özel hizmetle siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini kazanmak öncelikli hedefimizdir. Çocuklara ve yetişkinlere özel hizmet veriyoruz. Hedef kitlemiz bir yaşından itibaren başlıyor. Gelen müşterilerimizin çoğu kiralama talebinde bulunuyor. Bizde kiralama isteklerini geri çevirmiyoruz. Her sene konseptler değişiyor. 70 ve 80'ler dönemi ya da muhteşem yüzyıl konseptinde tasarımlar üzerine bir dönem ağırlık verdik. Bulunduğumuz senenin popülaritesi ya da trendi neyse o adımda konseptlerimizi oluşturuyoruz. Yaptığımız işten keyif duruyoruz. Müşterilerimizin yüzündeki tebessüm bizleri daha da mutlu ediyor. Bu keyifli ve heyecanlı süreçte daima yanınızda olmaktan onur duyarız.
 

Herkes Güzel ve Ayrıcalıklı Olmak İstiyor

 
Güngören kostüm kiralama sizlerin doğum günü ya da evlilik yıldönümlerinde yanınızda. Kostüm partilerinde kurtarıcınız. Kostüm partinizin konseptine uygun şekilde çalışıyoruz. Hayal ettiğiniz kahramanı sizin vücut ölçülerinize göre uyarıyoruz. Kostümün renginden kumaşına kadar hepsini en ince detayına kadar çalışıyoruz. Müşterilerimizin güzel ve ayrıcalıklı olma kriterini atlamadan onların içine sinecek kendilerini mutlu hissedecekleri ayrıcalıklı hissedecekleri bir sonuç çıkarmaya çalışıyoruz. Müşterilerimizi konsept açısından ağırlıklı olarak biz yönlendiriyoruz. Mesela çocuklar da o dönemin en popüler çizgi film karakterlerini oluşturarak çocukların hayal ettikleri kahramanları kendileri yaşıyorlar. Çocuklar için özellikle çizgi film karakterleri belirleyici oluyor. Yetişkinler için ise diziler ya da o yıl ki trend etkilidir.
 
Benzer Bloglar