Gaziosmanpaşa Kostüm Kiralama


Gaziosmanpaşa kostüm kiralama ile sizlerin  farklı bir dünyaya adım atmanızı sağlıyoruz. Çocukluğunuzdan bu yana hayal ettiğiniz kahramanlar süslüyor etrafınızı. Yapmanız gereken tek şey hayal etmek. Çünkü burada hayal ettiğiniz her kostüm hayata geçiyor. Kişiye özel olarak yapılan çalışmalarımızda öncelikle kişinin hayal ettiği kahramanın kostümü için çizim yapılıyor daha sonra kostüm atölyesinde dikim işlemi gerçekleştiriliyor. Burada kostüm satın alacağınız gibi kostüm de kiralayabilirsiniz. Bu siz değerli müşterilerimizin arzu ve isteklerine kalmış bir durumdur. Siz değerli müşterilerimizin hayal ettikleri kostümlerin renginden kumaşına deseninden vücut tipinize göre her ayrıntıyı birlikte şekillendiriyoruz. Bu heyecanlı süreçte sizleri yalnız bırakmıyoruz her daim yanınızdayız.

Kişiye Özel Hizmet Veriliyor

Gaziosmanpaşa kostüm kiralama ile müşterilerimizin özel hissetmesini sağlıyoruz. Çocuklara ve yetişkinlere bu heyecanlı süreçte keyifle hizmet veriyoruz. Kostümlü doğum günü partileri ya da evlilik yıldönümlerinde pek çok özel günde sizler için kostümler tasarladık. Çocuk kostümlerinde genellikle konsept çizgi film kahramanları oluyor. Hedef kitlemiz 1 yaşından itibaren başlıyor. Yetişkinler içinse genellikle her dönem değişen trendlere göre tasarımlar çalışıyoruz. 70 80li yıllar ya da muhteşem yüzyıl gibi konseptler üzerine çalıştık. Her sene değişen trende göre kostümleri güncelliyoruz. Ayrıca konseptte ağırlıklı olarak müşterilerimizi biz yönlendiriyoruz. Bu süreçte onları yalnız bırakmıyoruz. Hiçbir detayı atlamadan işimizi mükemmel bir şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz.

Herkes Güzel Ve Ayrıcalıklı Olmak İstiyor

Gaziosmanpaşa kostüm kiralama ile kendinizi ayrıcalıklı hissedeceğiniz masalsı bir dünyaya adım atıyorsunuz. Bu güzel süreçte sizlerin bir nevi konsept danışmanlığını yapıyoruz. İşimizi zevkle ile yapmaktan keyif duyuyoruz. Kostümün her detayında yanınızda olarak sonucu beraber görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Buraya gelen müşterilerimizin en mühim olan kriteri güzel ve ayrıcalıklı olmaktır. Bizde bu kriteri gerçekleştirebilmek için elimizden gelebilecek her şeyi yapıyoruz. Kostüm yapım aşaması sona erdikten sonra müşterinin üzerine giydiği andaki mutluluğu görmek bizim işimizin en keyifli tarafı. Siz hayal edin biz tasarlayalım. İşimizin en güzel yanı ise insanları mutlu etmek ve heyecanlarına ortak olmak oluyor. 

Benzer Bloglar