Film Sektörü İçin Kostüm Kiralama Hizmeti


Oyuncular meslek hayatları boyunca pek çok farklı karaktere can vermektedirler. Bu karakterlere Can verirken aynı zamanda bu karakterler gibi giyinmeyi de sağlamaktadırlar. Bu sebep ile kıyafet ve kostüm kiralama gibi ihtiyaçlar ortaya çıkabilmektedir. Firma film sektörü için kostüm kiralama hizmeti verirken ihtiyaç duyulacak bütün kıyafetlerle ilgili olarak ürünleri bünyesinde bulundurmaktadır.
 
Oyunculuk alanında farklı kıyafetlere ihtiyaç duyulacağı için film sektöründe kullanılacak birçok kostümü de bulabilmek mümkündür. Ayrıca filmlerde bazı kostümlerin birden fazla olması gerekmektedir. Bu tarz durumlara da firma hazırlıklı olarak elimde aynı ürünlerden birden fazla da bulundurmaktadır.
 

Film Sektöründe Kullanılan Kostümler

 
Film sektöründe birçok kıyafet, kostüm ve aksesuar kullanılabilmektedir. Örnek verilecek olursa savaş filmi çekilirken hangi döneme ait film ise ona uygun kıyafetlerin bulunması gerekmektedir. Savaş anında kullanılacak aksesuarlar ile beraber kıyafetler kiralanır.
 
Bazı dönem filmlerinde ise o döneme ait kıyafetlerin kiralanması için kostüm kiralayan firmalar ile irtibat kurulmaktadır. Bunun dışında bazı ana karakterlerin oynamış oldukları rollerde kullandıkları belirli kıyafetler varsa bunlar da yine kostüm kiralayan firmalardan temin edilmektedir. Film sektörü için kostüm kiralama hizmeti veren firma da gerekli olan kıyafetlerin her biri bulunabilmektedir.
 

Kostüm Kiralamak İçin Yapılması Gerekenler

 
Film sektörü için kostüm kiralama hizmeti veren firmalar ile iletişime geçerek gerekli olan kostümleri kiralaması gerçekleştirebilirsiniz. Kiralanan kostümler kostümü giyecek kişilerin bedenlerine göre ayarlanabilir. Firma ile görüşme gerçekleştirdikten sonra hangi kostüm den kaç tane ihtiyacımız olduğunu ve bedenlerini belirtirseniz firma kostümleri hazırlayarak film setine teslimatını gerçekleştirmektedir. Kostümler ile ilgili ortaya çıkabilecek herhangi bir sorunda firma yetkilileri değişim ve düzenlemeleri yaparak sizlere kusursuz bir hizmet sunmaktadır.
 
İhtiyacınız olan kostümleri kiralama ücretleri ile ilgili firma anlaşmalar yaparak uygun fiyat garantisi vermektedir. Sizler de film aşamasında kullanacağınız kostümlere ihtiyacınız var ise firma ile iletişime geçerek kostümleri kiralama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Kostüm kiralamak satın almaktan daha uygun maliyetli olduğu için kiralama yöntemi tercih etmek bütçemiz açısından oldukça karlı bir seçim olacaktır.
 
Benzer Bloglar