Fatih Kostüm Kiralama


Kostüm kiralama,  insanların özel yerlerde (parti, tiyatro, skeç bale vb.) ve özel işlerinde kullandıkları kıyafetleri belli bir ücret  karşılığında ödünç alma işlemine kostüm kiralama denir. Sinema, tiyatro TV gibi gösterilerinde oynayan oyuncuların sahnede giydikleri özel kıyafetleri kostüm denir. Bu kostümler günlük hayatında giymezler. Sadece özel organize edilen parti, bale tiyatro ve opera gibi sanatsal alanlarda kullanılır. Kostümlerin kullanım alanına göre (model, desen, renk gibi) çok fazla çeşidi mevcuttur. İsteğe göre tasarlanabilen bu kostümleri temin etmek için genellikle   kostüm kiralama yöntemi tercih edilir. Kostümler her ortamda giyilmediği için kiralamak daha mantıklı ve çok daha ekonomiktir.
 

 Fatih Kostüm Kiralama Alanları

 
Fatih kostüm kiralama alanları kostümün  gideceği yere sahneye, yere ve kişiye göre değişiklik gösterir. Her rolün ve her sahnenin kostümü farklıdır. Köstüm kullanım alanları; bale gösterileri, sinema ve yerli ve yabancı film sahneleri, tiyatro komedi ve skeç gibi gösterilerde tercih edildiği gibi, özel organize edilen partilerde ( Cadılar Partisi, pijama partisi hayvanlar Partisi) Nişan, düğün kına gibi özel gün ve gecelerde, çocuk gösterileri ve eğlence merkezleri gibi özel açılış alanlarında giyilen özel kostümler farklı konseptlerde ve alanlarda kullanılır.
 

 Fatih Kostüm Kiralama Çeşitleri

 
Fatih kostüm kiralama hizmetleri ile kiralayabileceğiniz kostüm çeşitleri şunlardır:
 
  • Nişan, kına ve düğün gibi özel gün kostümleri,
  • Nedime elbiseleri, kına geceleri ve düğünlerde tutulan özel halay gruplarının giydiği yöresel kıyafetler,
  • Eğlence merkezleri açılış kostümleri,
  • Parti kostümleri,
  • Hayvan kostümleri,
  • Okul için gösteri kostümleri
 
Kız ve erkek çocuk kostümleri, kız ve erkek çocuk kostümleri oldukça yaygındır. Çocukların en vazgeçilmez ve en sevdikleri elbise türleridir. Erkek çocuk kostümlerinde, Süpermen, örümcek adam, Batman Pijamaskeliler gibi Disney çocuk çizgi film kahramanları kostümlerinin yanı sıra, asker polis, itfaiye kaptan gibi kostümler de bulunuyor. Kız çocuk kostümlerinde ise Elsa Karlar Ülkesi kahramanı kostümü, Pamuk Prenses, Sofia, Anna ve LOL bebek kostümleri gibi birçok kostüm çeşidi ve modeli bulunmaktadır.
 
Benzer Bloglar