Dönem Kostümü Kiralama


Dönem kostümü kiralama işi genellikle tiyatro, sahne, film ve sinema gibi alanlarda tercih edilir. çok renkli ve nostaljik görüntülerin ortaya çıktığı dönem kostümlerini firmamızdan temin edebilirsiniz. Tedarikçi firma olarak istediğiniz dönemin özelliklerini yansıtan kostümleri firmamızda bulabilirsiniz. Her dönemin kendine özgü kıyafetleri ve aksesuarlarını bulunur. Dönemin şartlarını yansıtan bu kostümler daha çok bulundukları yılların modasını yansıtırlar.
 
Dönem kostümleri arasında en çok yetmişler ve seksenlerin moda kostümleri kullanılır. Kostümler sahnede kullanılan en önemli parçalardır. Çünkü bu kostümleri giyinen oyuncular rollerini tam manasıyla yerine getiriyorlar. İzleyiciler kostümlerin vermiş olduğu mesajlar ile o dönemi bizzat yaşama imkânı elde ederler. Bu sebeple kostümler için tüm müşterilerimizi bekleriz.
 
Sahnede Kostümün Önemi
 
Dönem kostümü kiralama anlatılmak istenen dönemin özelliklerine uygun bir şekilde seçilir. Dönem kıyafetleri daha çok dizi ve film setleri için kiralanır. Bu konuda oyuncuların kıyafetlerinden sorumlu stilistler dönemin özelliklerini başarılı bir şekilde sunacak kostümleri tercih ederler. Dönem kostümleri çeşitli elbiseler, gömlekler, ayakkabılar, pantolonlar, kabanlar şeklinde karşımıza çıkar.
 
Her dönemin kendine özgü bir moda anlayışı vardır. Şimdilerde eskilerin modasını çekilen filmler ve diziler yardımıyla görebiliyoruz. Dönem kostümleri konusunda başarılı kostüm mağazaları ile iş birliği yapmak gerekir. Çünkü dönem kostümleri sahnede en önemli noktadır. Bu sebeple kostümlerin özenli bir şekilde seçilmesi gerekir.
 
Dönem Kostümlerinin Fiyatları
 
Dönem kostümü kiralama işleriyle kostümlerden sorumlu kişiler ilgilenir. Dönem kostümleri daha çok dizi ve film setleri için kiralanır. Kostümler günlük kiraya verildiklerinden dolayı ücretler günlük kullanımlar üzerinden hesaplanır. Ayrıca kiralanan kostümlerin herhangi bir zarar görmesi kostüm mağazaları tarafından yeni bir ücrete tabi tutulmalarına neden olur.
 
Dönem kıyafetleri çok kolay bulunabilen kostümler olmadığından dolayı bu kostümlere dikkatli bir şekilde sahip çıkmak gerekir. çünkü bu kıyafetler aynı zamanda tarihi nitelik taşıdıklarından dolayı tarihimiz için değerli kültür miraslarıdır. Bu kıyafetleri temin etmek isteyenlerin firmamız ile iletişime geçmesi gerekir. Sizlere burada her dönemin özelliklerini en iyi şekilde yansıtan kostümler hazırlanır. Bu kostümler sayesinde başarılı çalışmalar ortaya çıkar.
 
Benzer Bloglar