Ataşehir Kostüm Kiralama


Ataşehir kostüm kiralama hizmeti ile özel günlerde ve etkinliklerde kullanılmak üzere uygun fiyatlarda birbirinden farklı modellerde ve aktivitenin türüne göre çocuk kostümleri ve yetişkin kostümlerini bir arada bulabilir ve kiralayabilirsiniz. Çocuklara ya da yetişkinlere yönelik özel gün ve gecelerde aksesuarlarla beraber kullanılan giysilere kostüm denilmektedir. Çocuklara yönelik günlerde, çocuklar hayal ettiği bir masal kahramanı ya da sevdiği bir meyve-sebze olmayı hayal edebilir.  Bunları gerçekleştirmek artık zor değil.
 
Çocukların giymesi için masal kahramanı kostümleri, meyve-sebze kostümleri üretilmiş, hem satışı hem de kiralamak suretiyle kullanmak mümkündür. Mağazalarda, bir gün ya da birkaç gün kullanılmak üzere etkinliğe uygun kostümü bulmak çok zordur ve bulunsa dahi bu ürünleri almak için yüksek ücret ödemek zorunda kalırsınız. Bunun yerine firmamızdan bütçenizi uygun fiyatlarda, her türlü etkinliğin konseptine uygun farklı renk ve modelde olmak üzere birçok kostümü rahatlıkla bularak kiralayabilirsiniz.
 

Halk Oyunları Kostümleri

 
Ataşehir Kostüm Kiralama hizmeti ile her yöreye ait halk oyunlarının sergilenmesi için gereken kostümleri temin edebilirsiniz. Yöreye ait motiflerin ve kültürel değerlerin yansıtıldığı halk oyunları kostümleri, birçok etkinlikte kullanılarak, gerek yörenin kültürel değerleri sergilenmekte gerekse de yapılan etkinlikte insanların eğlendirilmesi sağlanmaktadır. Merasimlerde, düğün törenlerinde açılış törenlerinde, sergi açılışlarında folklor ekipleri giydikleri kostümler ile yörenin kültürel ruhunu insanlara sergilerler.
 

Çocuk Kostümleri

 
Ataşehir Kostüm Kiralama hizmetini sunan firmamızda, çocukların mutlu olacakları ve hayatları boyunca tatlı birer anı olarak kalacak özel günlere yönelik, etkinliğe has kostüm kiralayarak onları mutlu ederken, sizlerde onların mutluluğuyla keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Milli bayramlarda, doğum günlerinde, okul etkinliklerinde, tiyatro gösterilerinde, sünnet törenlerinde ya da çocuklarınızın hayal dünyasında olmak istedikleri bir masal kahramanının kostümünü çocuklarınıza giydirerek onları mutlu edebilirsiniz.
 
Onların nazik ve nazenin rujlarına hitap etmenin her anne ve baba için çok kıymettar bir iş olduğunu herkes ruhunda hisseder. İşte bu günler için kaliteli, temiz ve birçok farklı model ve türde kostümleri kiralayarak, güzel anılar yaşayabilir ve yaşatabilirsiniz. Çocuklara yönelik; bebek kostümleri, masal kahramanları, çizgi film karakterleri, bitki-meyve-sebze kostümleri, hayvan kostümleri, palyaço kostümleri gibi ve daha birçok kostüm çeşidini uygun fiyatlarda kiralayabilirsiniz.
 
Benzer Bloglar